Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στη Βουλή σήμερα οι δύο συμβάσεις για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο

Σήμερα αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή οι δύο συμβάσεις για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο.

Τη Δευτέρα οι δύο συμβάσεις θα συζητηθούν σε δύο ξεχωριστές συνεδριάσεις των μελών της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας.

Την Τετάρτη θα εισαχθούν προς συζήτηση στην Ολομέλεια πιθανότατα σε μια κοινή συνεδρίαση.

Πιθανότατα στη συζήτηση αυτή να υπάρξουν και παρεμβάσεις των πολιτικών αρχηγών δεδομένου ότι οι δύο συμβάσεις αφορούν κρίσιμα εθνικά ζητήματα.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι προχωρεί με ταχείες διαδικασίες η έμπρακτη ακύρωση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου αφού μετά και την έγκριση της συμφωνίας για ΑΟΖ με την Αίγυπτο, και αφού έχει ήδη εγκριθεί από το Αιγυπτιακό Κοινοβούλιο, θα σταλεί στον ΟΗΕ για δημοσίευση.
 

Tags
Back to top button