Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Σ.Θεοδωράκης για την επίσκεψη Τσίπρα στην καπνοβιομηχανία

«Χρήσιμη η επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Παπαστράτο, σαν πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της δουλειάς & της παραγωγής, αυτόν που μέχρι πρόσφατα λοιδορούσε» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μήνυμά του στο Twitter, σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στην καπνοβιομηχανία.

Για το ίδιο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το Ποτάμι σύμφωνα με την οποία, «ο κ. Τσίπρας τον τελευταίο καιρό ανακάλυψε την αξία των ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά ούτε πιστεύει σε αυτές ούτε μπορεί να τις προωθήσει. Για να μπει η χώρα σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης (κι όχι αναιμικής) έχει ανάγκη από τουλάχιστον 100 δισ. επενδύσεις ως το 2020. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται άλλα μυαλά. Όχι οπαδοί του «υπαρκτού» και του παρωχημένου κρατισμού».
 
Το Ποτάμι τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός των capital controls υποσχέθηκε και τη λειτουργία αναπτυξιακής τράπεζας το πρώτο τρίμηνο του 2018. Την ίδια στιγμή, το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας είναι σε ύπνωση, οι επιχειρήσεις αδυνατούν να βρουν κεφάλαια κι όταν τα βρίσκουν πληρώνουν αβάσταχτα επιτόκια και η ρύθμιση των 105 δισ. κόκκινων δανείων παραπέμπεται συνέχεια στις ελληνικές καλένδες».

Tags
Back to top button