Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Στέρεψε» το Ποτάμι μετά την αποτυχία του Στ. Θεοδωράκη στις εκλογές της Κεντροαριστεράς;

 

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στο φορέα της Κεντροαριστεράς που φέρνει τον Σταύρο Θεοδωράκη στην τέταρτη θέση υπάρχουν «φουρτούνες» στο Ποτάμι και το ερώτημα εάν «στέρεψε» είναι εύλογο.

Μια σειρά από μέλη του κόμματος εκφράζουν πλέον δημόσια την αντίθεσή τους με τον επικεφαλής του κόμματος, καλούν σε νέο συνέδριο και αυτόνομη πορεία του Ποταμιού.

«Από το ξεκίνημα των διαδικασιών για τον Νέο Φορέα, πολλά μέλη και στελέχη του Ποταμιού εκφράσαμε την αντίρρησή μας, θεωρώντας το εγχείρημα μια θνησιγενή προσπάθεια ανακύκλωσης του παλιού πολιτικού συστήματος» σχολιάζουν στην ανακοίνωση. 

«Το Ποτάμι δεν μπορεί να γίνει θυσία για τον εξαγνισμό του παλιού πολιτικού συστήματος» σημειώνουν μεταξύ άλλων και κάνουν λόγο για προσωπικές επιλογές του κ. Θεοδωράκη και αυθαίρετη απόφαση να προδιαγράψει την αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού.

Tags
Back to top button