Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα μαχαίρια Σκουρλέτης-Κασσελάκης για το συνέδριο τον Φεβρουάριο


«Άναψαν τα αίματα» στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης όταν τον λόγο πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος χρησιμοποίησε επικριτικούς τόνους για τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση Κασσελάκη στον ΣΕΒ με τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να λέει, κατά πληροφορίες, ότι δεν είχε σχέση με καμία εκδοχή της Αριστεράς.

Όταν, δε, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να τον διακόψει, ο Πάνος Σκουρλέτης του είπε «ο τρόπος που έχεις λειτουργήσει μέχρι σήμερα είναι άκρως διχαστικός».

Όσον αφορά, μάλιστα, την πρόταση Κασσελάκη για μετάθεση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι δεν έχει συνειδητοποιθει η ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει τα αίτια της εκλογικής του συντριβής.

«Χορηγός του Μητσοτάκη» ο Πολάκης

Μάλιστα, αργά χθες το βράδυ, σημειώθηκε νέα ένταση στην συνεδρίαση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πάνο Σκουρλέτη και Ανδρέα Ξανθό, όταν ο κ. Πολακης άσκησε κριτική για ελλιπή ανάδειξη, όπως είπε, της λίστας των εταιριών που χρηματοδοτούνται από το Ταμειο Ανάκαμψης. Τότε, τα στελέχη της «Ομπρέλας» εξοργίστηκαν, σηκώθηκαν όρθιοι και τον διέκοψαν, λέγοντας για το περιστατικό πως «υπήρξε λαϊκή κατακραυγή». Συγκεκριμένα, «υπήρξε μια διαφωνία» και έγινε μια «ανασκόπηση των διαχρονικών τοποθετήσεων του Παύλου» για τις οποίες «κάθε φορά που βγαίναμε στα κανάλια, από τα πέντε λεπτά που είχαμε, τα τρία απολογούμασταν», όπως είπαν τα στελέχη της «Ομπρέλας» και πως «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πέντε μονάδες και τώρα έρχεται εδώ και παριστάνει τον τιμητή», με τον κ. Σκουρλέτη να χαρακτηρίζει μάλιστα τον κ. Πολάκη «χορηγό του κ. Μητσοτάκη».

Επιπλέον, την παραίτηση των Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν θέση υπέρ υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές που υποστηρίχθηκαν από την ΝΔ ζήτησε, κατά πληροφορίες, ο Πάνος Λάμπρου, «φωτογραφίζοντας» τις βουλεύτριες, Νίνα Κασιμάτη και Έλενα Ακρίτα, ενώ η Αννέτα Καββαδία υποστήριξε πως «It takes two to tango, σε ό,τι αφορα την ενοτητα. Κι αυτη δεν διαφαλιζεται με ρητορική περί "αριστερόμετρων" και "ξινίλας" ή με δημόσιες απειλές απέναντι σε στελέχη, 3 μέρες πριν το β'γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Tags
Back to top button