Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπύρος Σέββος: Γιατί δεν έψαξαν την αποθήκη που βρέθηκε νεκρός

Ο δικηγόρος που όρισε η οικογένεια του από την πλευρά της συζύγου, Αναστάσιος Ντούγκας, απάντησε σε ερωτήσεις της εκπομπής Open Τώρα» σχετικά με τον τρόπο που εντοπίστηκε ο άνδρας νεκρός μέρες μετά την εξαφάνιση του, καθώς ενδεχομένως θα μπορούσε να βρεθεί αρκετά νωρίτερα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος και αναπαρήγαγε η εκπομπή, ο 43χρονος εξαφανίστηκε τη Δευτέρα, φεύγοντας από το σπίτι για να συναντήσει τον εργοδότη του. Όταν σταμάτησε να δίνει στοιχεία ζωής, στην οικία έσπευσε ο αδερφός του και ξεκίνησε η αναζήτηση.

Ο αδερφός του Σπύρου ζήτησε να κοιτάξουν την αποθήκη της πολυκατοικίας, μήπως ήταν εκεί, ειδικά από τη στιγμή που απουσίαζε το πόμολο. Η οικογένεια του 43χρονου όμως, τον απέτρεψε, αναφέροντας ότι εκείνοι είχαν τα κλειδιά και όχι ο Σπύρος.

«Εγώ την Δευτέρα που ψάχναμε τον αδερφό μου κατέβηκα στις αποθήκες. Επειδή έκανε κρύο όλες αυτές τις ημέρες λέω ”λες να έχει πάει εκεί πέρα ο αδερφός μου, να είναι εκεί πέρα και να κάθεται να μην κρυώνει έξω;”. Αλλά επειδή ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει κλειδιά να μπει μέσα σε κάποια αποθήκη. Τα είχαν πάνω μου είπαν τα κλειδιά και δεν κοίταξα καθόλου μέσα στις αποθήκες», είπε ο αδερφός του 43χρονου.

Την Πέμπτη όμως, εφόσον είχαν περάσει μέρες χωρίς κάποιο ίχνος ζωής, ξεκίνησαν εκ νέου την αναζήτηση, ψάχνοντας και μέρη που ήδη είχαν κοιτάξει. Τότε, κατέβηκαν στην αποθήκη, αλλά δεν μπορούσαν να μπουν, καθώς τα κλειδιά έλειπαν. Έτσι, τοποθέτησαν ένα αντικείμενο για να ανοίξουν την πόρτα, καθώς το πόμολο έλειπε.

Μπαίνοντας μέσα, αντίκρισαν τον Σπύρο απαγχονισμένο και πάνω του είχε τα κλειδιά -στα οποία δεν είχε πρόσβαση μέχρι να γίνει το μοιραίο-, τοποθετημένα στα κανονικά κλειδιά του.

«Άμα ήταν εκεί από Δευτέρα ίσως τον είχα βρει, δεν ξέρω. Εγώ κοίταξα στις αποθήκες στο διάδρομο έξω από τις αποθήκες. Κοιτούσα προς τα μέσα με το φακό του κινητού μήπως είναι πιο μέσα στα σκοτάδια. Δεν είναι κοινόχρηστη, είναι των κάθε οικογενειών», πρόσθεσε ο αδερφός του 43χρονου.

Ο κ.Ντούγκας απατώντας σε ερώτηση του Θανάση Κατερινόπουλου, αν κάποιος μπορεί να κινηθεί στην αποθήκη μέρα μεσημέρι χωρίς φως, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς. Ωστόσο, υπέθεσε πως θα μπορούσε κάποιος να κινηθεί στο χώρο, αλλά χωρίς να μπορεί να διακρίνει λεπτομέρειες.

Tags
Back to top button