Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Σπόντες» Φ.Γεννηματά σε Βενιζέλο: «Οι απόντες από τη μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Κίνημα και τη χώρα», δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για την απόφαση Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το κίνημα αμέσως μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η κυρία Γεννηματά, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του κυρίου Βενιζέλου, αμέσως αφότου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 100ό δημοτικό σχολείο Αθηνών στον Νέο Κόσμο, στις 11 το πρωί.

Σήμερα οι πολίτες θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και πρόσθεσε πως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το στόχο υπηρεττώ με την επιλογή Καμίνη».

«Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους», δήλωσε, αναφέροντας πως «τώρα έχει έρθει η ώρα να τελεοώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ» και να αποτελέσουμε ανάχωμα στις πολιτικές της Δεξιάς.

Τέλος η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως πρότεινε στον κύριο Βενιζέλο να είναι υποψήφιος «σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό».

Tags
Back to top button