Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Σπέρμα ψαριού: Η γιαπωνέζικη λιχουδιά με τις αντιγηραντικές ιδιότητες (βίντεο)

Το σπέρμα του ψαριού «Shirako» αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες λιχουδιές . Θεωρείται πως είναι καλό για το δέρμα και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνες B12 και D.

Κι αν έχετε αρχίσει να σκέφτεστε πως είναι «τρελοί αυτοί οι Γιαπωνέζοι», αξίζει να σημειώσουμε ότι η παράξενη λιχουδιά δεν είναι αποκλειστικότητα της Ιαπωνίας.

Οι Ρώσοι τρώνε κι αυτοί το σπέρμα της ρέγκας, ενώ οι Σικελοί τρώνε το σπέρμα του τόνου ως σάλτσα σε μακαρόνια.

Οι Γιαπωνέζοι όμως έχουν ανάγει την κατανάλωση σπέρματος ψαριού σε επιστήμη με μερικές από τις συνταγές να ποικίλουν από σπέρμα ψαριού τεμπούρα, σούσι, βραστό, ψητό και αβγοκομμένο.

Tags
Back to top button