Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στα Τρίκαλα – Τέσσερις τραυματίες, οι δύο σοβαρά (εικόνες)

Τρομερό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής στη διασταύρωση της ε.ο. Τρικάλων-Πύλης με τον περιφερειακό, στο Μύλο Τσαγκάδα.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με Ρουμανικές πινακίδες και με κατεύθυνση από Καλαμπάκα χτύπησε μηχανή μεγάλου κυβισμού που ερχόταν από τον Περιφερειακό και επιχειρούσε να στρίψει με κατεύθυνση προς Πύλη. Της σύγκρουσης ακολούθησε τρελή πορεία του αυτοκινήτου το οποίο έκανε συνεχόμενες στροφές περί του άξονά του μέχρι να καταλήξει πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Από το όχημα ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα δυο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και ακόμη δυο με πιο ελαφρά τραύματα.

Ο 26χρονος οδηγός της μηχανής στάθηκε απίστευτα τυχερός καθώς φέρει μόνο εκδορές…

Πηγή:

Tags
Back to top button