Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοβαρά επεισόδια στον φράκτη που χωρίζει Ισραήλ-Γάζα - Αεροπορικές επιδρομές ισραηλινών μαχητικών στην Λωρίδα της Γάζας

Συνολικά 41 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σήμερα, ανάμεσά τους και ένα 13χρονο παιδί που τραυματίστηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, από τα ισραηλινά πυρά την ώρα που διαδήλωναν μπροστά στον φράκτη που χωρίζει το Ισραήλ από την Λωρίδα της Γάζας.

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους των νεαρών διαδηλωτών που πετούσαν βόμβες μολότοφ και προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στον φράκτη, τρεις ακριβώς μήνες μετά την εφαρμογή της εκεχειρίας που έβαλε τέλος στον πόλεμο των 11 ημερών ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς.

Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για έναν σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό από πυρά προερχόμενα από την Γάζα.


Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, «εκατοντάδες ταραξίες» προσπάθησαν να περάσουν τον φράκτη εκτοξεύοντας «εκρηκτικούς μηχανισμούς».

Οι διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα της Χαμάς για συγκέντρωση με την ευκαιρία της 52ης επετείου της πυρκαγιάς του τεμένους του Αλ-Ακσα στην Ιερουσαλήμ, του τρίτου ιερού τόπου του Ισλάμ.

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντς δήλωσε ότι «πρόκειται για πολύ σοβαρά γεγονότα για τα οποία θα υπάρξει απάντηση».

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα, με ισραηλινά αεροσκάφη να πραγματοποιούν επιδρομές και στοχευμένα χτυπήματα στην Λωρίδα της Γάζας.

 

 

Tags
Back to top button