Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σωριάστηκε τρεις φορές ο Τ.Μπάιντεν στη σκάλα του Air Force Οne! - Διεθνής ανησυχία για την κατάστασή του (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, προκαλώντας και πάλι την διεθνή ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του

Ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος, ανέβαινε με δυσκολία τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, όταν το κουρασμένο του βήμα σκόνταψε και σχεδόν σωριάστηκε στο «ανέβασμά» τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Mέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν είχε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έπαιζε με τον σκύλο του. Γενικά υπάρχει προβληματισμός εκτός από την πνευματική του διαύγεια και για την σωματική κατάσταση της υγείας του.

Ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος που είχε πέσει από τις σκάλες του Αir Force One ήταν ο Gerald Ford κατά τη διάρκεια της επίσκεψής  του στην Αυστρία τον Ιούνιο του 1975

 

Tags
Back to top button