Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σοκαριστική καταγγελία για εκφοβισμό και τραμπουκισμό υγειονομικού υπαλλήλου

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε η Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας».

Συγκεκριμένα, η καταγγελία κάνει λόγο για εκφοβισμό και τραμπουκισμό υγειονομικού υπαλλήλου από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως συναδέλφισσά τους έπεσε θύμα απίστευτου μένους και απειλών γιατί μπήκε σε καραντίνα και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» και να εξυπηρετήσει παράλληλα καθήκοντα και στο Νοσοκομείο «Ελπίς».

Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ότι η Αγγελική Γεωργούλη, διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του «Αγίου Σάββα», πέραν του ότι διώκεται από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται 25 χρόνια, δέχτηκε και τηλέφωνο εκτός υπηρεσίας της από τον υπεάρχη Παναγιώτη Στάθη.

Ο Παναγιώτης Στάθης, διοικητής της 1ης ΥΠΕ Αττικής, ο οποίος κάλεσε την Αγγελική Γεωργούλη, βρισκόμενος εκτός εαυτού και κάνοντας κατάχρηση εξουσίας μέσα σ’ ένα αυταρχικό παραλήρημα, μεταξύ άλλων, πολλών απειλών, ειρωνειών και εκφοβισμών, που θύμιζε παλιές μεθόδους κακών εποχών, είπε: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Πόσα χρόνια εργάζεσαι; 25; Εικοστό έκτο έτος εργασίας δεν θα δεις. Τι σημαίνει ότι είσαι διευθύντρια και κάνεις έργα, θα τα ελέγξουμε να δούμε τι κάνεις. Τι δημόσιος υπάλληλος είσαι εσύ που δεν υπακούς στις εντολές του διοικητή σου; Πώς την έχετε δει εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, ποιος σας τα ‘μαθε αυτά και τα κάνετε, θα σας δείξω εγώ. Αν αύριο (Σάββατο 8/5) δεν παρουσιαστείς στο “Ελπίς” να ετοιμαστείς για απολογία, θα χάσεις τη θέση σου, θα φύγεις από διευθύντρια, θα σε διώξω, θα σε στείλω στην επαρχία. Θα σου δείξω ποιος είμαι κ.τ.λ.».

«Η δίωξη της Αγγελικής Γεωργούλη δεν θα περάσει και όσοι τραμπουκίζουν και απειλούν τους εργαζομένους θα πάρουν στο τέλος αυτό που τους αξίζει» προειδοποιεί η Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας».

Tags
Back to top button