Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Σοκ στην εστίαση: Θ' ανοίξουν μέσα Απριλίου (και αν) μόνο οι εξωτερικοί χώροι

Η κυβέρνηση δεν πτοείται από την ύφεση 11,7% και όπως όλα δείχνουν ο εφιάλτης των καταστημάτων εστίασης που είναι κλειστά από τον Νοέμβριο θα κρατήσει για πολύ ακόμη, καθώς η κυβέρνηση δεν θα ανάψει το «πράσινο φως» πριν τα μέσα Απρίλη, δηλαδή σε τουλάχιστον ενάμιση μήνα. 

Ζήτημα αν έχουν μείνει ανοιχτά τα μισά μαγαζιά μέχρι τότε.

Κι αυτό όχι γιατί συμπονάει επιχειρηματίες και προσωπικό αλλά για να μην συνωστίζονται οι πολίτες στα πάρκα! Την ίδια στιγμή οι εστιάτορες προειδοποιούν ότι προσφεύγουν στη δικαιοσύνη ενώ παραδίδουν και τα κλειδιά των επιχειρήσεων του στο τέλος Μαρτίου.

Το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε να ανοίξει η εστίαση στα μέσα Απριλίου(!) αλλά μόνο μερικώς σε εξωτερικούς χώρους. Γεγονός που σημαίνει ότι τα τραπέζια θα είναι αραιωμένα στα ανοιχτά καταστήματα που διαθέτουν αυλές, ενώ δεν θα λειτουργούν στο εσωτερικό.

Προς ώρας μελετάται τι θα γίνει με όσες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν εξωτερικούς χώρους. Είναι μάλιστα πιθανό με βάση τα σενάρια που εξετάζονται στη κυβέρνηση, να επιχορηγηθούν όσοι δεν κατορθώσουν να ανοίξουν σε εξωτερικούς χώρους, ή να τους δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσουν... πεζοδρόμια ή άλλους χώρους που σήμερα δεν χρησιμοποιούνται. 

 

Tags
Back to top button