Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σοκ στην Άγκυρα -Ελληνικά και ισραηλινά αεροσκάφη σε ειδική αεροπορική άσκηση σε Ελλάδα και Μεσόγειο (Βίντεο)

Η ισραηλινή και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία διεξάγουν κοινές αεροπορικές  ασκήσεις αυτή την εβδομάδα στον εναέριο χώρο πάνω από την Ελλάδα και τα ύδατα της Μεσογείου, με επίκεντρο επιχειρήσεις επιθέσεων μεγάλης εμβέλειας και εναέριο ανεφοδιασμό.

Ψηφιακό Ευρώ! Πλησιάζει το τέλος της οικονομικής ελευθερίας από το 2029;

Το είδος αυτό αφορά και την ενεργειακή συνεργασία των δύο χωρών, αποστέλλοντας σαφές μήνυμα στην Άγκυρα για τα νεο-0θωμανικά σχέδια της στην Ανατολική Μεσόγειο.  

Στο πλαίσιο της άσκησης, οι δύο αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ασκήσεις εναέριου ανεφοδιασμού με τη συμμετοχή δεκάδων ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών. Η άσκηση αυτή αποτελεί μέρος του ετήσιου προγράμματος εκπαίδευσης και αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη περιφερειακή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Tags
Back to top button