Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στη Μασαχουσέτη: Οκτώ ταύροι το έσκασαν από ροντέο–Έκαναν βόλτες στους δρόμους (Βίντεο)

Μια μέρα αφότου ένα κοπάδι ταύρων το έσκασε από ροντέο στη νότια Μασαχουσέτη πηδώντας φράκτη, αξιωματούχοι προσπαθούν να πιάσουν έναν από αυτούς που διαφεύγει.

Οι τοπικές Αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής να μην πλησιάσουν τον ταύρο, αν τον εντοπίσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Νορθ Άτλμπορο, Κρίστοφερ Κόουλμαν.

Ένας από τους επισκέπτες του ροντέο κατέγραψε σε ένα δραματικό βίντεο τη στιγμή που οκτώ ταύροι το δραπέτευσαν γύρω στις 12:30 το μεσημέρι τοπική ώρα.

Τα ζώα ξέφυγαν από τη μάντρα τους, έτρεξαν μέσα στο πάρκινγκ και πήδηξαν πάνω από τον φράχτη, πριν φύγουν νότια προς τα κοντινά δάση, σύμφωνα με τον Κόουλμαν.

Κάτοικος του Άτλμπορο έμεινε άναυδος όταν είδε τους ταύρους να κυκλοφορούν στο δρόμο και να περνούν μέσα από την αυλή του σπιτιού του. «Είχα μόλις βγει έξω, άκουσα το ποδοβολητό και κοιτάζοντας είπα μέσα μου: “δεν είναι άλογα, αλλά ταύροι, Θεέ μου!” Οι δύο απ’ τους ταύρους είχαν ξαπλώσει, ένας άλλος κουνούσε τον φράχτη προσπαθώντας να βγει έξω, και οι άλλοι απλώς κάθονταν εκεί», είπε ο Κρις Μούνεϊ στο NBC.

Οι Αρχές κατάφεραν να πιάσουν τον ένα εξ’ αυτών αμέσως μετά την απόδραση, ενώ αστυνομικοί και πυροσβέστες μαζί με εργαζόμενους στο ροντέο και συναδέλφους τους από ένα άλλο στην κοντινή πόλη Νόρτον περικύκλωσαν άλλους έξι ταύρους σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων. Ουδείς τραυματίστηκε ευτυχώς στο ροντέο, αλλά διεξάγεται έρευνα για το συμβάν ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του τελευταίου ταύρου.

Tags
Back to top button