Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σόιμπλε για Μακρόν:«Εκτός τόπου η πρότασή του για ευρωπαίο ΥΠΟΙΚ»

Η Γερμανία θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τον νεοκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν να ενισχύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και την νομισματική ένωση, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξουμε τον Μακρόν», δήλωσε ο Σόιμπλε σε μια εκδήλωση του κόμματος Ένωση Χριστιανοδημοκρατών (CDU). Εντούτοις, ο Σόιμπλε προειδοποίησε ότι κάποιες από τις προτάσεις του Μακρόν, όπως ένας υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, απαιτεί αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες, που ο Γερμανός υπουργός θεωρεί ότι είναι ρεαλιστικές αυτή την στιγμή.

Πάντως, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Σόιμπλε στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να υπάρχει ένας Επίτροπος ο οποίος θα ελέγχει τα δημοσιονομικά των χωρών-μελών της Ευρωζώνης, ενώ προσφάτως ζήτησε τον έλεγχο των δημοσίων οικονομικών της ζώνης του ευρώ να αναλάβει ο ESM.

Tags
Back to top button