Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σκοτώθηκαν δύο Βρετανοί μαχητές του ISIS γιατροί στη Μοσούλη

Δύο γιατροί Βρετανοί υπήκοοι με καταγωγή από το Σουδάν, που έσπευσαν εθελοντές στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο Ιράκ για να προσφέρουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους στους τζιχαντιστές, σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία στη Μοσούλη.

Σύμφωνα με το ιρακινό Al Sumaria News, οι γιατροί Αχμέντ Σαμί Χιντέρ από το Λονδίνο και Χισάμ Φαντλαλλάχ από το Νότινχαμσαΐρ, που εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος τον Μάρτιο του 2016, σκοτώθηκαν κοντά στη Μοσούλη.

Ο Χιντέρ, που έφτασε στο Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή αναχωρώντας από το Χαρτούμ του Σουδάν συνοδευόμενος από οκτώ τελειόφοιτους φοιτητές ιατρικής, είχε εμφανιστεί σε ένα προπαγανδιστικό βίντεο της οργάνωσης που προέτρεπε κι άλλους γιατρούς να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος και να σπεύσουν να βοηθήσουν στα πεδία της μάχης.

Πηγές από τις υπηρεσίες Ασφαλείας του Ιράκ επιβεβαιώνουν τους θανάτους των γιατρών αλλά δηλώνουν άγνοια από τι σκοτώθηκαν.

Πηγή: tribune.gr

Tags
Back to top button