Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Σχέδιο Μάρσαλ» για την επανεκκίνηση της οικονομίας στη Θεσσαλονίκη ζητά ο Κ.Ζέρβας

Η στήριξη ενός «Σχεδίου Μάρσαλ» για την επανεκκίνηση της οικονομίας της Θεσσαλονίκης αποτέλεσε κεντρικό ζήτημα στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Στη συνάντηση έγινε, ακόμη, εκτενής συζήτηση για τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζέρβας επισήμανε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του πλαισίου που διέπει την οικονομική διαχείριση των δήμων, το οποίο ακόμη και σήμερα καθορίζεται με βασιλικό διάταγμα, ενώ υπέβαλε και το αίτημα να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένα μεγάλο πρόγραμμα για την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων. Παράλληλα, συζητήθηκε η επερχόμενη αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Ο κ. Ζέρβας συναντήθηκε, επίσης, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα. Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις χρηματοδοτήσεις έργων από το «Πράσινο Ταμείο» όπως και τις χρηματοδοτήσεις για την εκτέλεση απαλλοτριώσεων, ενώ επί τάπητος τέθηκε η επίσπευση των διαδικασιών αναφορικά με την έγκριση της μελέτης αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τη συνάντηση απασχόλησαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ανακύκλωσης, δεδομένης της σπουδαιότητας που προσδίδεται σε δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας.
 

Tags
Back to top button