Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συρία: Το πριν και μετά της Ισραηλινής επιδρομής στη στη Λαττάκεια (φώτο)

Οι καταστροφές που προκάλεσαν τα χτυπήματα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στη Λαττάκεια της Συρίας, αποκαλύπτονται μέσα από αεροπορικές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από την ισραηλινή εταιρεία ImageSat και απεικονίζουν μία αποθήκη πριν και μετά τις αεροπορικές επιδρομές.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, οι αεροπορικές επιδρομές είχαν στόχο εγκαταστάσεις οι οποίες προμηθεύουν με όπλα το Ιράν και την Χεζμπολάχ.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών ένα αεροσκάφος Il-20 της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας καταρρίφθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ποιος έχει την ευθύνη.

Το Ισραήλ αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ενώ η Ρωσία ισχυρίζεται πως το Τελ Αβίβ φέρει ευθύνη διότι προειδοποίησε για τις αεροπορικές επιδρομές ένα λεπτό πριν, μην αφήνοντας χρόνο στο Il-20 να απομακρυνθεί.

Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνεται πως η συριακή αεράμυνα στόχευε τα ισραηλινά F16 και κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος.

Την Πέμπτη αναμένεται να επισκεφτεί τη Ρωσία ο στρατηγός Αμικάμ Νόρκιν προκειμένου να δώσει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως το αεροσκάφος δεν καταρρίφθηκε εξαιτίας της αεροπορικής επιδρομής.

Tags
Back to top button