Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συρία: Σε επικοινωνία Μόσχα-Ουάσιγκτον για την κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ

Η Μόσχα βρίσκεται σε επαφές με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Νωρίτερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ είχε δηλώσει ότι η Ρωσία συζητά με το Ιράν, με τη συριακή κυβέρνηση, αλλά και με την αντιπολίτευση την κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών

Στο μεταξύ ο Μπογκντάνοφ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν είναι ενήμερος για τα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών να αναπτύξουν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στη Βόρειο Συρία , δήλωσε ότι η Ρωσία δεν είναι ενήμερη για τα σχέδια αυτά και προσέθεσε ότι «γι' αυτό πρέπει να ρωτήσουν τους Αμερικανούς συναδέλφους».

Πρόσφατα η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak είχε γράψει για την πρόθεση της Ουάσιγκτον να τοποθετήσει τέτοια συστήματα στις βόρειες περιοχές της Συρίας. Παράλληλα η εφημερίδα Hurriyet είχε γράψει ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να δημιουργήσουν ζώνη απαγόρευσης των πτήσεων από το Μανμπίτζ έως το Ντέιρ Ελ Ζορ. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Χασέκ και συγκεκριμένα στην πόλη Κομπάνι, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των κουρδικών δυνάμεων, έχουν ήδη μεταφερθεί με στρατιωτικά μεταγωγικά συστοιχίες ραντάρ.

Tags
Back to top button