Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συρία: Πατέντα τανκ «made in ISIS» (φωτό)

Η φωτογραφία στην οποία αναφερόμαστε βρέθηκε στο κινητό ενός νεκρού ισλαμιστή, μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Συρία και δείχνει το τανκ «φάντασμα» της οργάνωσης.

Οι ισλαμιστές σκαρφίζονται συνεχώς «πατέντες» και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και διάφορα καμουφλάζ, όπως η κάλυψη του τανκ με λωρίδες υφασμάτων, σαν «κουρτίνες», ολόγυρα από το άρμα μάχης.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ακριβώς τι είδους καμουφλάζ είναι αυτό, αφού σε καμία περίπτωση δεν το καθιστά «αόρατο» στη σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις μάχες, ωστόσο, ως μια ακόμα ισλαμιστική «πατέντα» έχει το ενδιαφέρον της.

Tags
Back to top button