Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συρία: Έκρηξη από επίθεση σε στρατιωτικό φυλάκιο των ΗΠΑ – Δεν υπάρχουν αναφορές για Αμερικανούς τραυματίες

Δεν υπάρχουν, πάντως, αναφορές για Αμερικανούς θύματα από την έκρηξη, όπως δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters.

Οι αξιωματούχοι, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, ανέφεραν ότι είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί ποιος ευθύνεται για την επίθεση.

Αφγανιστάν: Επίθεση με χειροβομβίδα στην Καμπούλ – Στόχος αυτοκίνητο των Ταλιμπάν

Ένας από τους αξιωματούχους είπε ότι πιστεύεται ότι επρόκειτο για επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Tags
Back to top button