Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταξιούχος στην Κρήτη είχε απλήρωτες κλήσεις από το 2003...και τώρα δεν μπορεί να πάρει εφάπαξ!

Η σύνταξη μπορεί να βγήκε, αλλά μήνες αργότερα το εφάπαξ δεν είχε εμφανιστεί στον λογαριασμό εκπαιδευτικού από την Κρήτη, που βρέθηκε πρωταγωνιστής σε μια γραφειοκρατική περιπέτεια.

Ο 65χρονος Ν.Γ., όπως αναφέρει το cretalive.gr, συνταξιοδοτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από 40 χρόνια εργασίας στην εκπαίδευση.

Αφού το εφάπαξ δεν έμπαινε στο λογαριασμό, ο συνταξιούχος πήγε στην Εφορία όπου διαπίστωσε ότι δεν είχε καμία εκκρεμότητα.

Του ζήτησαν να βγάλει μια φορολογική ενημερότητα και τότε διαπίστωσε ότι χρωστούσε χωρίς να το γνωρίζει έξι κλήσεις από τον δήμο Ηρακλείου από… το 2003.

«Δεν μου είχαν δώσει ποτέ κλήση, δεν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε κάτι που έπρεπε να είχα πληρώσει και, όταν πήγα στην οικονομική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου, μου είπαν ότι “τρέχουν” όλα αυτά τα χρόνια και οι προσαυξήσεις που έχουν υπερδιπλασιάσει το σχετικό χρέος μου», είπε εξοργισμένος στο Cretalive.

Σύμφωνα με τα αρχεία της οικονομικής υπηρεσίας προκύπτει πως το 2019 με συστημένη επιστολή του είχαν κοινοποιήσει το χρέος, όμως ο ίδιος υποστηρίζει πως ουδέποτε είχε λάβει ενημέρωση. «Ουδέποτε παραδόθηκε ενυπογράφως κάτι σε εμένα ή σε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο και τώρα τρέχω εγώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας», λέει.

Στόχος του τώρα να αρχίσει αγώνα προκειμένου να υπάρξει κούρεμα των προσαυξήσεων, να εγκριθεί αυτό από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε το ακέραιο ποσό των κλήσεων να πληρωθεί και τελικά να εισπράξει το εφάπαξ.

Tags
Back to top button