Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Συντάξεις Μαΐου: Νωρίτερα η καταβολή τους - Πότε θα δοθούν

Οι συντάξεις Μαΐου θα καταβληθούν νωρίτερα, όπως τόνισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το σύστημα πληρωμής τους, το οποίο αλλάζει. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός γνωστοποίησε τις ημερομηνίες πληρωμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΚΑΟΤΕτράπεζες: θα καταβληθούν στις 22 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1 3 5 7 9 και στις 24 Απριλίου σε όσους το ΑΜΚΑ τελειώσει σε 0 2 4 6 8.

ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΕΤΑΑ: Θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου.

ΝΑΤ – ΔημόσιοΔΕΗ – ΕΤΑΠ ΜΜΕ: Θα καταβληθούν στις 29 Απριλίου.

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την προφύλαξη της δημόσιας υγείας και να για να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού έξω από τις τράπεζες. Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης γνωστοποίησε πως θα ξεκινήσει πιλοτικά τη Μεγάλη Εβδομάδα το πρόγραμμα της ψηφιακής έκδοσης συντάξεων για δυο μεγάλες κατηγορίες συνταξιούχων.

Tags
Back to top button