Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνήθεια έγινε των τουρκικών οχημάτων να κολλάνε στη λάσπη! (βίντεο)

Είναι ενδιαφέρον ότι στον παρακάτω σύνδεσμο (φίλα κείμενο στο LNA προφανώς) αναφέρεται ότι πολλές φορές το τουρκικό αυτό στρατιωτικό όχημα (Vuran της εταιρίας BMC) κολλάει στην λάσπη και εγκαταλείπεται από το πλήρωμα.

Το ίδιο έγινε και στη Συρία με  πρωταγωνιστή Τουρκικό Άρμα που κόλλησε στην άμμο

Το συγκεκριμένο όχημα το κατάσχεσε το LNA ,είναι το ίδιο όχημα που παρουσιάστηκε σε έκθεση αμυντικού υλικού στο Παρίσι.Στις εκθέσεις και στις ασκήσεις όλα ωραία είναι….Όταν όμως αρχίσει το παιχνίδι του Πολέμου  εκεί φαίνεται η αξία του καθενός.
Με πληροφορίες από το tourkikanea.gr

Τελικά συνήθεια το πήραν τα Τούρκικα οχήματα μεταφοράς προσωπικού να κολλάνε στη Λάσπη …Στον Έβρο το θυμάστε;

Ακόμα γελάνε τα Βουβάλια στο ποτάμι με τους Τούρκους που έφεραν τρακτέρ να το τραβήξουν.

 

 

Tags
Back to top button