Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο άνδρες για εμπρησμούς στην Ηλεία

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα από κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι συλληφθέντες φέρονται ως υπαίτιοι πρόκλησης δύο πυρκαγιών, χθες το μεσημέρι και χθες το απόγευμα, σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στη θέση «Βρεστά-Τσαπαρέικα» του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, ερευνάται πιθανή εμπλοκή των συλληφθέντων σε άλλες τρεις αγροτοδασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν πριν από λίγο καιρό στην ίδια περιοχή. Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν αύριο στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Tags
Back to top button