Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ζευγάρι στην Αμφιλοχία για κλοπές

Πανικό και αναστάτωση προκάλεσαν στο κέντρο της Αμφιλοχίας ένα ζευγάρι Ελλήνων και ένας ακόμη συνεργός τους, όταν γκρέμισαν διαδοχικά τις βιτρίνες τριών καφενείων και άδειασαν τις ταμειακές μηχανές.

Οι τρεις δράστες άρπαξαν συνολικά 1.400 ευρώ από τα τρία καφενεία, αλλά αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που είδαν τα πρόσωπά τους στα πλάνα τα οποία κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Έτσι, λίγο αργότερα συνέλαβαν τον 37χρονο άνδρα και την 32χρονη σύντροφό του, ενώ 44χρονος συνεργός του πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες παρέδωσαν στους αστυνομικούς 76 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχαν ιατρική συνταγή, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων, δέκα κενές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, 100 γραμμάρια λαθραίου καπνού, ένα σουγιά, τρία κατσαβίδια και 174 ευρώ. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.

– Η έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός 33χρονου Έλληνα στην Κατερίνη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, επιβεβαίωσε ότι δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης. Εκεί κατασχέθηκαν 13 «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων που προόριζε για πώληση, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 18 κομμάτια νάιλον που χρησιμοποιούσε για την συσκευασία των ναρκωτικών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Tags
Back to top button