Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ξανά 58χρονος αρχαιοκάπηλος στον Άλιμο - Εντοπίστηκαν αρχαίο νόμισμα και δύο αγάλματα

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε επ’ αυτοφώρω δύο άντρες που εμπλέκονται σε παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων ενώ αναζητείται και τρίτο άτομο, που φέρεται να διαδραμάτισε ρόλο «συνδετικού κρίκου» στην υπόθεση.

Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν οι Αρχές έλαβαν πληροφορίες πως ένας 58χρονος σχεδίαζε την πώληση αρχαίων αντικειμένων. Ο άνδρας τέθηκε υπό παρακολούθηση και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, μαζί με έναν 51χρονο, σε δημοτικό πάρκινγκ στον Άλιμο, έχοντας στην κατοχή τους αρχαιότητες.

Κατά τον έλεγχο, ο 58χρονος βρέθηκε να κατέχει ένα αρχαίο νόμισμα και δύο χάλκινα αγαλματίδια, ενώ ο 51χρονος είχε στην κατοχή του ένα χρυσό αρχαίο διάδημα, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του τρίτου προσώπου που φέρεται να μεσολάβησε για τη συνάντηση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.

 

Tags
Back to top button