Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συνεκπαίδευση Μεραρχίας Υποστήριξης με τμήματα της 21st TSC των ΗΠΑ

ΓΕΕΘΑ • 10/06/2021 - 5:13
Συνεκπαίδευση Μεραρχίας Υποστήριξης με τμήματα της 21st TSC των ΗΠΑ

Δείτε εικόνες

Στο διάστημα από 25 έως 1 Ιουνίου 2021 και στο πλαίσιο του πλέγματος των διεθνών συνεργασιών με φίλιες και σύμμαχες χώρες που σχεδιάζονται από το ΓΕΕΘΑ, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) με τμήματα της 21st Theater Sustainment Command (21st TSC).

Η συνεκπαίδευση, η οποία διεξήχθη ως μέρος της Πολυεθνικής Άσκησης «DEFENDER EUROPE 21» περιελάμβανε εκπαιδευτικές δραστηριότητες Διοικητικής Μέριμνας (ΔΜ) και ενημερωτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις ΔΜ της Μεραρχίας.

Ειδικότερα η Αμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ ΚΝΟ), το χημικό εργαστήριο της 873 Αποθήκης Καυσίμων (873 ΑΚ) και την 3η Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (3η ΔΑΚΑ), ενώ πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο επιδείξεις πρακτικών εκτροφής και εκπαίδευσης κυναρίων και παροχής πρώτων βοηθειών πεδίου μάχης σε προσομοίωμα σκύλου καθώς και επίδειξη συσκευών ανάλυσης αεροπορικού καυσίμου JP8.















Tags
Back to top button