
Συνεχίζονται οι μαζικές διαμαρτυρίες στην Μιανμάρ, με στόχο ο στρατός να παραδώσει την εξουσία στην εκλεγμένη κυβέρνηση και να απελευθερώσει αυτούς που έχουν τεθεί υπό κράτηση.
Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με νεαρή γυναίκα που διαδήλωνε να πυροβολείται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, φέροντας στη συνέχεια σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο.
Το φρικιαστικό βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, την Τρίτη, από τη νοτιοανατολική χώρα της Ασίας όπου πλήττεται από τις διαμάχες.
Η διαδηλώτρια με το κόκκινο κοντομάνικο και το κράνος χτυπήθηκε από αντλία νερού, ενώ μαίνεται ο πόλεμος συγκεντρωμένων-αστυνομικών.
Στη συνέχεια, η διαδήλωση λαμβάνει πιο βίαιη μορφή όταν ακούγονται πυροβολισμοί, με τη γυναίκα να εμφανίζεται αιμόφυρτη στο έδαφος.
Η 20χρονη τραυματίας Μάια Τουέι Τουει Κίνε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.