Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Διονύση Πρώιου - «Δεν μας λένε πώς πέθανε»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Διονύση Πρώιου, με τον πρώην παίκτη του Master Chef να χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο με μηχανή.

Καλός φίλος του Διονύση μίλησε την Δευτέρα στο Alpha, όπου και κατήγγειλε πως η οικογένεια παραμένει μέχρι σήμερα «στο σκοτάδι» για τα αίτια του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε, το πόρισμα της τροχαίας δεν έχει βγει ακόμα με αποτέλεσμα οι οικείοι του να μην γνωρίζουν πώς πέθανε.

«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του την Παρασκευή το απόγευμα ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο "Γεννηματάς" και αν μπορούσα να πάω εκεί. Μέχρι να φτάσω ήταν ακόμα στη ζωή. Ξεψύχησε αφού έφτασα. Ήταν εκεί κάτι ξαδέρφια του και μια κοπελίτσα που είχε σχέση παλιά. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα αλλά δεν έχουμε ακόμα το πόρισμα της τροχαίας», δήλωσε στην εκπομπή ο Κίμων Πάτας.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, πρώην παίκτης του Masterchef-Με την ίδια μηχανή είχε σκοτωθεί και ο γιος του

Σκεφτόταν την αυτοκτονία;

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη του «MasterChef» Διονύση Πρώιου, ο οποίος είχε χάσει τον 20χρονο γιο του Μιχάλη το 2015 σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα, γράφηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν ο τραγικός πατέρας άφησε και ο ίδιος την τελευταία του πνοή, οδηγώντας τη μοιραία Harley Davidson που είχε σκοτώσει το παιδί του, έχοντας στοιχειώσει τη ζωή του ομογενούς από την Αργεντινή, που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το δράμα του.

Το κακό έγινε στην είσοδο της Αττικής Οδού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Διονύσης Πρώιος, που δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι πέφτοντας από τη μηχανή.

Ο αναβάτης της ανακατασκευασμένης μοιραίας Harley του 1983 είχε τις αισθήσεις του, όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Όμως, λίγες ώρες αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του. Η Τροχαία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος και μέσα από βιντεοληπτικό υλικό καμερών ασφαλείας και του κυκλώματος παρακολούθησης της κυκλοφορίας εξετάζεται αν υπήρξε εμπλοκή έτερου οχήματος ήταν ο Διονύσης Πρώιος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και εξετράπη της πορείας του, όπως έχει προκύψει από την προκαταρκτική αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι φίλοι και οι άνθρωποι που τον ήξεραν καλά φοβούνται ότι ο ίδιος ο Διονύσης οδήγησε για τελευταία φορά τη μοιραία Harley για να ακολουθήσει τον γιο του.

Αφήνουν να εννοηθεί ότι οι συνθήκες δείχνουν σαν να ήθελε ο ίδιος να δώσει τέλος στη ζωή του και ενδεχομένως να πάτησε το γκάζι, μη αντέχοντας τον χαμό του γιου του.

Όπως αποκάλυψε στην «Espresso» άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος, ο Διονύσης τού είχε εξομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο: «Δεν έχει νόημα να ζω». Στον ίδιο άνθρωπο είχε εκμυστηρευτεί λίγες εβδομάδες προτού «φύγει»: «Τα έχω κάνει όλα. Είμαι καταρρακωμένος».

Ο ίδιος ο Διονύσης Πρώιος είχε πει για τον χαμό του γιου του σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις: «Σήμερα, που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ, όμως, είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρόνων και τον είδα εφτά φορές στη ζωή μου, την έβδομη τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρόνων και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του. Καλύτερα 20 χρόνια όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου».

Μιλώντας για την τραγική ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο γιος του, την περίοδο των Χριστουγέννων, ο οποίος τον αποχαιρέτησε σαν να ήξερε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε, διηγήθηκε: «Κλείνουμε μαγαζί Γλυφάδα για σεζόν. Ο γιος μου είναι μάγειρας, εγώ είμαι αυτός που είμαι. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει "να προσέχετε τον πατέρα μου”. Ήταν πολύ τρελό, γιατί δεν χαιρέταγε, ήταν πολύ low profile. Τους χαιρέταγε όλους και έλεγε "να προσέχετε τον πατέρα μου”. Όταν βγήκα εγώ έξω, με φίλη σε δύο τρεις φορές και μου έλεγε "είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα, να το θυμάσαι αυτό". Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετούσε. Αλλά μας χαιρέταγε όλους, γιατί εγώ έφευγα για την Αργεντινή, και καλά. Αλλά, τελικά, "έφευγε" αυτός για αλλού».

Αρκετοί ήταν οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής που τον αποχαιρέτησαν με ανάρτησή τους. Ανάμεσα σε αυτούς η Κατερίνα Λένη και ο Ηλίας Κιαζόλι. «Καλό ταξίδι και σε εσένα, Διονύση, στη γειτονιά των αγγέλων! Να αναπαυθεί η ψυχούλα σου» έγραψε σε ανάρτησή της η Κατερίνα. Ο Ηλίας Κιαζόλι, συμπαίκτης του αδικοχαμένου πρώην «MasterChef», τον αποχαιρέτησε κι αυτός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με ένα story, γράφοντας: «Καλό παράδεισο, φιλαράκι μας. Σε αγαπάμε».

Tags
Back to top button