Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Συνεχίζεται το «μπρα-ντε-φερ» Π. Πολάκη και Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου (φωτό)

Συνεχίζεται το «μπρα-ντε-φερ»με σκληρότατους χαρακτηρισμούς και απολύτως επιθετικό ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε στο κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, όπου ο ιεράρχης αναφέρεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «αντίχρηστο» και «άθεο».

Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, ο κύριος Πολάκης χαρακτηρίζει τον Αμβρόσιο «ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας», «υμνητή των βασανιστών» και «θαυμαστή της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτών». 

«Αει κρύψου φασισταριό», γράφει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη και καταλήγει: «Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπως ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook: 

«Μιληςε πάλι ο Ταγματαρχης της χωροφυλακής της χούντας,ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτων ...... και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!

Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριο ,Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηςη και ο πρωθυπουργός!!!».

Tags
Back to top button