Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Χαρίτση – Γεραπετρίτη: Συζήτησαν για Κυπριακό, Ουκρανία και Ανατολική Μεσόγειο

Την ανάγκη να υπάρξει εμβάθυνση του διαλόγου στο Κυπριακό με στόχο την ουσιαστική επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για μια οριστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση, για μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης μετά την ενημέρωση που είχε στο Υπουργείο Εξωτερικών από τον κ. Γεραπετρίτη. 

Ο Πρόεδρος της Νέας Αριστεράς και ο υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με κομματικές πηγές, συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την στάση της ΕΕ.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς επισήμανε ότι δεν πρέπει να τίθεται υπό διακύβευση η ειρήνη, τονίζοντας πως η Ευρώπη οφείλει να επενδύσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνοχής και της διπλωματίαςόχι στην κούρσα των εξοπλισμών

Ο Αλέξης Χαρίτσης επισήμανε ότι μέσα σε ένα απρόβλεπτο και ασταθές περιβάλλον και επιβολής του Δικαίου του ισχυρού, ιδίως μετά την εκλογή Τραμπ, προέχει η επαναφορά της διπλωματίας στο προσκήνιο, ο σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο και η επιμονή στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου των Διεθνών Οργανισμών.

Tags
Back to top button