Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Συνάντηση του Γ.Δραγασάκη με το νέο Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα με τις επενδύσεις στο επίκεντρο

Το θέμα της προσέλκυσης γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με το νέο πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Jens Ploetner.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις και οι προοπτικές περαιτέρω εμβάθυνσης και επέκτασής τους, ενώ ο κ. Δραγασάκης έθεσε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης που είναι η ταχεία ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, η επιτάχυνση των θετικών εξελίξεων στην οικονομία και η στήριξη του κοινωνικού κράτους.

Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα, καθώς και η βούληση της κυβέρνησης για προώθηση και διευκόλυνσή τους σε όλα τα επίπεδα. Διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει δυνατότητα για ενδυνάμωση της συνεργασίας και συμφωνήθηκε να ενισχυθούν οι διμερείς επαφές προς την κατεύθυνση αυτή.

Επίσης, ο κ. Δραγασάκης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και επισήμανε ότι η λειτουργία της θα συμβάλει στην ενίσχυση της συνεργασίας με τη Γερμανία και τους αναπτυξιακούς φορείς της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button