
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, είχε μια συνάντηση με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος κατέχει μια θέση κλειδί στην ηγεσία του Λευκού Οίκου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να γίνει ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mail on Sunday, έγινε την περασμένο Τετάρτη, ενώ ήταν η τρίτη από τον Σεπτέμβριο.
«Δεν πρόκειται να σχολιάσω ιδιωτικές συζητήσεις», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Μπλερ, ο οποίος μετά από την αποχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ, ανέλαβε ειδικός απεσταλμένος του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή (ΕΕ, ΟΗΕ, ΗΠΑ και Ρωσία), έως το 2015.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
Το τελευταίο διάστημα παρεμβαίνει συχνότερα στη βρετανική πολιτική. Τον Φεβρουάριο, κάλεσε τους Βρετανούς οι οποίοι τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ να αντισταθούν και να προσπαθήσουν να πείσουν τους υποστηρικτές του Brexit να αλλάξουν γνώμη.