Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συνάντηση Τ. Μπλερ με το επιτελείο του Ντ. Τραμπ - Ίσως γίνει ειδικός σύμβουλος για τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, είχε μια συνάντηση με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος κατέχει μια θέση κλειδί στην ηγεσία του Λευκού Οίκου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να γίνει ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mail on Sunday, έγινε την περασμένο Τετάρτη, ενώ ήταν η τρίτη από τον Σεπτέμβριο.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω ιδιωτικές συζητήσεις», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Μπλερ, ο οποίος μετά από την αποχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ, ανέλαβε ειδικός απεσταλμένος του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή (ΕΕ, ΟΗΕ, ΗΠΑ και Ρωσία), έως το 2015.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Το τελευταίο διάστημα παρεμβαίνει συχνότερα στη βρετανική πολιτική. Τον Φεβρουάριο, κάλεσε τους Βρετανούς οι οποίοι τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ να αντισταθούν και να προσπαθήσουν να πείσουν τους υποστηρικτές του Brexit να αλλάξουν γνώμη.

Tags
Back to top button