Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Συνάντηση Κ. Σακελλαροπούλου με Ιερώνυμο: Στο Μαξίμου πρώτα βάσει πρωτοκόλλου

Την ερχόμενη Τετάρτη θα περάσει, σύμφωνα με την Καθημερινή, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για να συναντηθεί, για πρώτη φορά, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, και έχει παρασκήνιο. 

Το τηλέφωνο σήκωσε πρώτη η Πρόεδρος η οποία ζήτησε από τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας τη συνάντηση και μάλιστα πολύ ευγενικά του είπε να πάει εκείνη στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ. Ιερώνυμος επίσης με ευγένεια τόνισε πως θα πάει βάσει του πρωτοκόλλου και θα επισκεφθεί εκείνος το Προεδρικό Μέγαρο και κάπως έτσι ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η συγκεκριμένη σχέση που έχει στόχο να ακολουθήσει την ίδια πορεία με εκείνη που είχε χτίσει ο Αρχιεπίσκοπος με τον προκάτοχο της κ. Σακελλαροπούλου.

Για όσους δεν ξέρουν Ιερώνυμος και Προκόπης Παυλόπουλος συνδέονταν με στενή φιλία και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Tags
Back to top button