Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συνάντηση Ε.Μακρόν και Ρ.Τ.Ερντογάν λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν γνωστοποίησε ότι αναμένεται να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 14 Ιουνίου.

Όπως μεταδίδει η γαλλική «Le Figaro», ο Εμανουέλ Μακρόν, λίγο πριν από τη Σύνοδο της G7 στην Κορνουάλη της Αγγλίας, αναφερόμενος στην απόκτηση από μέρους της Τουρκίας των S-400, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Όταν είμαστε μέλη του ίδιου οργανισμού δεν μπορούμε να αποφασίζουμε την απόκτηση εξοπλισμών που δεν επιτρέπουν τη διαλειτουργικότητα».

Ο Μακρόν αναζητεί «ξεκαθάρισμα» με την Τουρκία

«Δεν μπορούμε να διεξάγουμε μονομερείς επιχειρήσεις που αντιβαίνουν στα συμφέροντα των συμμαχιών που έχουμε χτίσει», διευκρίνισε ο Εμανουέλ Μακρόν, που δήλωσε πως επιθυμεί ένα «ξεκαθάρισμα» με την Τουρκία για το θέμα.

Πάντως, σύμφωνα με το περιβάλλον της γαλλικής προεδρίας, η συνάντηση θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες, όπου αναμένεται να ξεκινήσει η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου.

Σε γενικές γραμμές, ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε το ΝΑΤΟ σε μια στρατηγική αναδιοργάνωση προκειμένου να θέσει ξεκάθαρο κάδρο μεταξύ των συμμάχων, τονίζοντας τις αντιθέσεις που δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί.

Tags
Back to top button