Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Συνάντηση Δ. Παπαδημητρίου με τον Υπ. Εμπορίου των ΗΠΑ - Εξαγωγές και επενδύσεις στο επίκεντρο

Συνάντηση διάρκειας μιας ώρας είχε χθες ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπορ Ρος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία της ελληνικής οικονομίας και, ιδίως, οι εξαγωγές και η προσέλκυση επενδύσεων.

Ο κ. Ρος προσφέρθηκε να συνδράμει ο ίδιος ώστε να εντατικοποιηθούν οι πρωτοβουλίες σε αυτούς τους τομείς.

Επίσης, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στο ότι η ελληνική οικονομία έχει πλέον εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και ο Αμερικανός υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του γι' αυτό.

Τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου προσκάλεσε τον κ. Ρος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2018, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button