Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συναγερμός στη Γερμανία: «Έως 100.000 νεκροί, αν δεν ληφθούν μέτρα»

Μαύρες οι προβλέψεις για την Γερμανία σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Μικροβιολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Charité του Βερολίνου Κρίστιαν Ντρόστεν, ο οποίος προβλέπει ακόμη και επιπλέον 100.000 νεκρούς, αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα, ακόμη και lockdown.

Μιλώντας στο podcast του δικτύου Βόρειας Γερμανίας NDR, ο κ. Ντρόστεν τονίζει ότι «πρέπει να κλείσουν τα κενά του εμβολιασμού», με τον ιδανικό στόχο να είναι ένας πληθυσμός που θα έχει εμβολιαστεί πλήρως, με τρεις δόσεις. Επειδή ωστόσο, παραδέχεται, δεν μπορεί κανείς να υπολογίζει σε κάτι τέτοιο, πρέπει βραχυπρόθεσμα να συζητηθούν και πάλι μέτρα «τα οποία πιστεύαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω μας», όπως ο περιορισμός των επαφών. «Περιμένω έναν χειμώνα πολύ απαιτητικό με νέα - και το λέω ήρεμα - μέτρα lockdown», τονίζει ο Γερμανός επιστήμονας και εκτιμά ότι μέτρα όπως ο αποκλεισμός των μη εμβολιασμένων από εσωτερικούς χώρους και διάφορες δραστηριότητες (Κανόνας 2G) δεν αρκούν πλέον για να ανακόψουν την πανδημία, εξαιτίας της μεταδοτικότητας της παραλλαγής «Δέλτα».

Γερμανία: Ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού – Πλησίασαν τις 40.000

Αν δεν αντιδράσουμε τώρα με αυστηρότερα μέτρα, με δεδομένη την εμπειρία της Βρετανίας, μπορεί να φθάσουμε και στους 100.000 νεκρούς, συνέχισε ο κ. Ντρόστεν, για να τονίσει: «Και πρόκειται για συντηρητική εκτίμηση».

Tags
Back to top button