Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Συμβουλές για το τέλειο τσάι: Όλα όσα δεν σας λένε!

Ακόμα και το τσάι που μοιάζει τόσο απλό έχει τα μυστικά του.


Για να φτιάξεις ένα πραγματικά απολαυστικό φλιτζάνι τσάι δεν αρκεί να χρησιμοποιήσεις μόνο το αγαπημένο σου blend βοτάνων, αλλά και να λάβεις υπ’ όψιν σου το χρόνο που παραμένει το φακελάκι του τσαγιού μέσα στο ζεστό νερό.

Ο Βρετανός food expert Μartin Isark δοκίμασε πολλά φακελάκια τσαγιού και αφιέρωσε πολύ χρόνο για να ανακαλύψει τον ιδανικό χρόνο που απαιτείται να μένει ένα φακελάκι τσαγιού στο ζεστό νερό, ώστε να δίνει το τέλειο ρόφημα από γευστική άποψη.

Ειδικότερα, ο Μartin Isark πέρασε δύο ολόκληρα 24ωρα φτιάχνοντας τσάι και δοκιμάζοντας μερικά από τα μεγαλύτερα brand τσαγιού και κατέληξε ότι η παλαιότερη συμβουλή να μένει το φακελάκι 3-4 λεπτά στο νερό είναι τελείως λάθος. Για την ακρίβεια, ο ιδανικός χρόνος είναι ακριβώς 25 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν το φακελάκι μείνει στο νερό για περισσότερα από 25 δευτερόλεπτα (π.χ. για 30 δευτερόλεπτα) τότε οι τανίνες που απελευθερώνονται το κάνουν να πικρίζει, ενώ αν μένει για λιγότερο από 25 δευτερόλεπτα τότε το ρόφημα είναι πολύ αδύναμο γευστικά.


Tags
Back to top button