Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Συμβολική αποχή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν αύριο οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές αρμοδιότητας των Πολυμελών Πρωτοδικείων, που επιβλήθηκε με τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη διαμεσολάβηση.

«Η διαμαρτυρία έγκειται τόσο στην ουσία της ρύθμισης που αποτελεί πρόβλημα στην πρόσβαση των πολιτών στη Δικαιοσύνη και εγείρει ζητήματα αντισυνταγματικότητας λόγω της αναδρομικής ισχύος της, όσο και στη διαδικασία με την οποία υιοθετήθηκε, καθώς δεν προηγήθηκε καμία διαβούλευση με τους συναρμόδιους φορείς ούτε ενημέρωση των Δικηγορικών Συλλόγων, και με μία εκπρόθεσμη βουλευτική τροπολογία η οποία έχει εντελώς έωλη αιτιολογία», ανέφερε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Κουτσοχήνας.

Tags
Back to top button