Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Σήμερα στις 19:00 ο Αλ. Τσίπρας θα απαντήσει στα ερωτήματα των μελών του isyriza

Σε εκδήλωση, το απόγευμα στις 19:00, που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα τα μέλη της πλατφόρμας του isyriza, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν διαδικτυακά μέσω της διαδικασίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Τσίπρας «μέσω της καινοτόμου λειτουργικότητας του iAsk&Watch απαντά ο ίδιος στα 20 δημοφιλέστερα ερωτήματα των μελών του isyriza, τα οποία ψηφίστηκαν από χιλιάδες μέλη της πλατφόρμας μέσω μιας πρωτοφανούς συμμετοχικής διαδικασίας».

Πηγές του κόμματος είχαν σχολιάσει ότι συνολικά πάνω από 1.600 ερωτήσεις μελών της πλατφόρμας isyriza τέθηκαν στον κ. Τσίπρα μέσω του iask&watch, με το συντριπτικό 75% μεταξύ εκείνων που έθεσαν τις ερωτήσεις να αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας. «Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που οδήγησε και στην παράταση της διαδικασίας υποβολής ερωτήσεων», αναφέρουν. Επισημαίνουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις, είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.

Κατά τις ίδιες πηγές, η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε στην επικοινωνία του κόμματος και τη στάση των ΜΜΕ προς αυτό, την πορεία της οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το συνέδριο. Επιπλέον, αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας μετέφεραν μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ερωτήσεις ομαδοποιηθήκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πηγές του κόμματος επισημαίνουν ότι πάνω από 13.000 μέλη μπήκαν στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να δουν τις ερωτήσεις και να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, γεγονός που «αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τρόπο επικοινωνίας που εισαγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Tags
Back to top button