Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συλλήψεις για εμπόριο ναρκωτικών σε Άργος, Πέλλα και Γιαννιτσά

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών έπεσε το πρωί του περασμένου Σαββάτου ένας 39χρονος Έλληνας φυγόποινος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε υπόθεση ναρκωτικών και εντοπίστηκε στο Άργος.

Σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ναυπλίου στον οποίο παραπέμφθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Και στα Γιαννιτσά, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας ένας 38χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Έδεσσας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Έδεσσας διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Tags
Back to top button