Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Σίγουρα το κάνεις και εσύ: Το λάθος που κάνουμε όταν βλέπουμε λίγη μούχλα στα τρόφιμά μας

Οι περισσότεροι από εμάς όταν βλέπουμε ένα κομμάτι μούχλα πάνω σε ένα τρόφιμο αφαιρούμε απλώς το σημείο που έχει μούχλα και τρώμε το υπόλοιπο.

Όμως, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι τα τρόφιμα αυτά άπαξ και εμφανίσουν μούχλα αυτά δεν είναι ασφαλή για να καταναλωθούν και πρέπει να πεταχτούν ολόκληρα.

Γιατί;

Το ότι η μούχλα έκανε την εμφάνισή της σε ένα μικρό σημείο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει μόνο εκεί. Στην πραγματικότητα, η μούχλα υπάρχει παντού πλέον αλλά εμείς απλώς βλέπουμε την έξαρσή της και αν το φατε μπορεί να πάθετε μέχρι και τροφική δηλητηρίαση, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε!

Tags
Back to top button