Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει 9χρονο κοριτσάκι: Έβλεπα σκληρές ερωτικές ταινίες για να δω τι μου έκανε ο μπαμπάς μου!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ενημερώθηκαν από Δημοτικό Σχολείο για ένα κορίτσι 9 ετών, το οποίο …συνελήφθη να παρακολουθεί πορνό σε ένα από τα ipad του σχολείου «για να δει τι της έκανε ο μπαμπάς της το προηγούμενο βράδυ», όπως αποκάλυψε η ίδια.

Το μικρό παιδί είπε στους δασκάλους της ότι ο πατέρας της δεν την άφησε να κοιμηθεί το βράδυ. Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης, Άντονι Γκαράι, κρίθηκε προφυλακιστέος, και το κοριτσάκι τέθηκε αμέσως υπό την επιτήρηση ανηλίκων θυμάτων βιασμού.

Ο εισαγγελέας διέταξε την επείγουσα εξέταση του κοριτσιού από ιατρική ομάδα και τη λήψη δειγμάτων DNA, ούτως ώστε να στοιχειοθετηθεί η καταγγελία της μικρούλας, ενώ θα γίνει έρευνα για το αν ο πατέρας ασελγούσε και στην αδελφούλα της.

Το αδίκημα του παιδικού βιασμού επιφέρει τουλάχιστον 25 χρόνια κάθειρξη στην πολιτεία του Τέξας, ενώ θα γίνει έρευνα για το πόσες φορές είχε επαναληφθεί η φρικιαστική πράξη το προηγούμενο διάστημα.

Σε συνέντευξη που έδωσε η 9χρονη σε ειδικό των αμερικανικών αρχών, είπε ότι όλες οι πράξεις έγιναν στο σπίτι τους.

Tags
Back to top button