Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό σημείωμα στο σημείο που βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα – «Κοριτσάκι μου τώρα μπορείς να…» (εικόνα)

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της 6χρονης Στέλλας, την οποία σκότωσε ο πατέρας της και την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Οι γείτονες της μικρής προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας με τα στόματα, πλέον, να ανοίγουν. Οι περισσότεροι λένε ότι ο δράστης δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτονιά.

Την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι σπεύδουν στο σημείο, όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της μικρής Στέλλας και αφήνουν λουλούδια και σημειώματα με ένα απ’ αυτά να είναι συγκλονιστικό.

«Κοριτσάκι μου καλό παράδεισο!! Τώρα μπορείς να τρέξεις και να ζήσεις ελεύθερη! Να ‘ναι ελεύθερη η ψυχούλα σου μικρούλα μου. Θα μας λείψεις αγγελούδι μου!», γράφει στο σημείωμα  ένας γείτονας της 6χρονης Στέλλας.

 

Tags
Back to top button