Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σιατίστης Αθανάσιος: Στην κρίση της πανδημίας οι άνθρωποι ξέχασαν τι θα πει Θεός!

Στον Εσπερινό της Γονυκλισίας, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγιάς Τριάδος Νοστίμου της Ιεράς Μητροπόλεως του, χοροστάτησε, χθες, ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος.

Λίγο πρις το τέλος του Εσπερινού, ο Σεπτός ποιμενάρχης της Σιάτιστας, μίλησε προς τους πιστούς που βρέθηκαν, λόγω των μέτρων, εντός και εκτος του Ιερού Ναού. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής και της Αγίας Τριάδος, αναλύοντας τα τρία πρόσωπα τους ενός μοναδικού και αληθινού Θεού.

Με τον γλυκύ του τρόπο, ο Ποιμένας της τοπικής Εκκλησίας, υπογράμμισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης λοιμικής ασθενείας, οι άνρωποι, όχι όλοι αλλά οι περισσότετοι, ξέχασαν τι είναι Θεός και άρχισαν να λένε και να νιώθουν άλλα πράματα, που είναι ξένα προς την παράδοση μας.

 

Tags
Back to top button