Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Σέρρες: Πάγωσε ο τεχνητός καταρράκτης – Πλέον χρησιμοποιείται για... αναρρίχηση (φώτο)

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών είχαν σαν αποτέλεσμα να παγώσει ο τεχνητός καταρράκτης στον Λαϊλιά Σερρών.

Η σχεδόν κατακόρυφη, βραχώδης επιφάνεια λειτουργεί ως πίστα αναρρίχησης για τους παγοαναρριχητές, όπως ο Χρόνης Σιούλας.

«Τα νερά τρέχουν μόνιμα και, όσο κάνει κρύο, ο πάγος αυξάνεται» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Η θερμοκρασία πρέπει να είναι μεταξύ -1 και -9 βαθμών Κελσίου. Δεν πρέπει να είναι ούτε υψηλότερη από -1, γιατί ο πάγος δεν είναι τόσο συμπαγής ώστε να αντέξει το βάρος του ανθρώπου, ούτε χαμηλότερη από -0 γιατί ο πάγος θρυμματίζεται».

Η πίστα βρίσκεται σχεδόν 4 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής και τα πλάνα από το σημείο είναι εντυπωσιακά.

Ο Σερραίος, πρώην πρωταθλητής σε χειμερινά σπορ, ήταν αυτός που εμπνεύστηκε και τελικά δημιούργησε την πίστα, εκτρέποντας νερό από μία φυσική πηγή.

Tags
Back to top button