Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμινάριο της Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Ισραήλ και των Αμυντικών Εξοπλισμών της Ελλάδας

Η διεύθυνση Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (SIBAT) και η γενική διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Άμυνας (ΓΔΑΕΕ) της Ελλάδας, πραγματοποίησαν σεμινάριο B2B (Business-to-Business) στην Αθήνα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα.

   Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35 της Ελλάδας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτό ξεκίνησε με εναρκτήριες ομιλίες του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, αντιστράτηγο Μισαήλ Παπαδάκη, της διευθύντριας SIBAT Europe και North America Division, Amira Ilany και του πρέσβη του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι.

Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του

Ακολούθησε σειρά συναντήσεων μεταξύ ισραηλινών και ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών, με στόχο την προώθηση και επέκταση της αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας.

   Το μονοήμερο σεμινάριο, το εντυπωσιακό ενδιαφέρον και η συμμετοχή εταιρειών και από τις δύο χώρες, είναι σαφής ένδειξη του δυναμικού και του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας των χωρών μας, τονίζει η ισραηλινή πρεσβεία.

Tags
Back to top button