Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

«Σεξιστική η διαφήμιση του Τόνι Σφήνου»! Έξαλλοι οι φαρμακοποιοί (βίντεο)

Στα… κάγκελα οι φαρμακοποιοί με διαφήμιση που απεικονίζει τον Τόνι Σφήνο ως έναν… αντι-επαγγελματία συνάδελφο, καταγγέλλουν σεξισμό.


Με παρέμβασή του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καταγγέλλει τηλεοπτική διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Τόνι Σφήνο. Οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για σεξισμό.

Τι λέει η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συλλόγου «καταγγέλλει την άθλια, σεξιστική αλλά πρωτίστως προσβλητική για το γυναικείο φύλλο, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και επαγγελματική υπόσταση, διαφήμιση του «11880» που προβάλλεται στα τηλεοπτικά κανάλια».

Μάλιστα, προσθέτει ότι θα προβεί «σε όλες τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες».

Γιατί έγιναν έξω φρενών οι φαρμακοποιοί

Το διαφημιστικό σποτ δείχνει τον Τόνι Σφήνο σε ρόλο φαρμακοποιού, ο οποίος έχει βάλει ταμπέλα «επιστρέφω αμέσως» αν και διανυκτερεύει.


Έχοντας κλείσει το φαρμακείο, ο Τόνι Σφήνος κουράρει μία πελάτισσα δίνοντας φιλιά στα μέρη που υποστηρίζει ότι πονάει.

Δείτε την επίμαχη διαφήμιση

Tags
Back to top button