Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 5.9 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες – Προειδοποίηση για τσουνάμι (εικόνες)

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στην περιοχή Μπατάνγκας της επαρχίας Λουζόν στις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), μετέδωσε το AFP.

Ο σεισμός προκάλεσε πανικό στους κατοίκους της Μανίλας που απομακρύνθηκαν γρήγορα από τα μεγάλα κτίρια. Δεν υπάρχει καμιά αναφορά για θύματα μέχρι στιγμής.

Ο σεισμός, που είχε βάθος 42,7 χλμ., σημειώθηκε στις 15.08 τοπική ώρα (10.08 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το USGS, ανοικτά της νότιας ακτής του νησιού Λουζόν, σε απόσταση περίπου 100 χλμ. νότια της Μανίλας.

Δημοσιογράφοι του AFP είδαν κατοίκους της πρωτεύουσας να φεύγουν τρέχοντας από κτίρια γραφείων του οικονομικού κέντρου. Το τοπικό δίκτυο ABS-CBN μετέδωσε απευθείας εικόνες που δείχνουν πανικόβλητους ταξιδιώτες να απομακρύνονται τρέχοντας από τον τερματικό σταθμό των επιβατών στο λιμάνι του Μπατάνγκας, κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

Το Reuters, επικαλούμενο το USGS, μετέδωσε ότι τρεις σεισμοί μεγέθους από 5.00 έως 5.9 βαθμών έπληξαν σήμερα την περιοχή Μπατάνγκας

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης οι αρχές της χώρας εξέδωσαν προειδοποιήση για τσουνάμι.

Tags
Back to top button